Kişisel Gelişim ve Kariyer Haftası “Mezunlarımızın Rehberliğiyle Hukuk Kariyerine Giden Yol”

Çankaya Üniversitesi Kişisel Gelişim ve Kariyer Günleri IV. Oturumu “Mezunlarımızın Rehberliğiyle Hukuk Kariyerine Giden Yol”, başarılı mezunlarımızdan Cumhuriyet Savcısı Merve Akman ve Avukat Serhan Göktürk’ün katılımlarıyla gerçekleştirildi. Aynı sıralarda okuyup 2014 yılında Üniversitemizden mezun olduktan sonra hukukun farklı alanlarında savcılık ve avukatlık mesleğinde çalışmayı seçen genç mezunlarımızın kariyer yolculuğunun anlatıldığı ve avukatlık ve savcılık mesleklerine dair merak edilen tüm sorulara ilk ağızdan yanıt alınan oturumumuza ilgi gösteren 282 katılımcımıza teşekkür ederiz.