Çanakkale: Bir Devrin Battığı Yer

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 106. Yıl Dönümü dolayısıyla “Çanakkale: Bir Devrin Battığı Yer” adlı anma programı 18 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirildi. Çankaya Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Anabilim Dalı Başkanı, Öğr. Gör. Dr. Tüzel Atıcı’nın konferansı ile Kültürel ve Sosyal İşler Şube Müdürlüğümüz Şefi Gamze Kahyaoğlu Doğan’ın türkü ve mezun öğrencimiz Murat Can Çetinkaya’nın şiir dinletilerinden oluşan etkinliğe 491 kişi katılım gösterdi. Tüm katılımcılarımıza bu anlamlı günde gösterdikleri duyarlılıktan dolayı sevgi ve şükranlarımızı sunuyoruz.