×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM
21. Yüzyılda İnsan Hakları

“Yoksulluk, yoksunluk, gelişme hakkı, sosyal adalet, çatışmalar, çatışma bölgeleri ve insan hakları…” Tüm bu konular, Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla düzenlenen panelde değerlendirildi. “21. Yüzyılda İnsan Hakları” paneli online olarak 11 Aralık 2020 tarihinde Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi İdare Hukuku Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Eser Us Doğan, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ebru Çoban Öztürk ve Akademisyen Dr. Bilge Filiz’in katılımıyla gerçekleştirildi. Etkinliğimize ilgi gösteren 185 katılımcımıza teşekkür ederiz.