×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

Çankaya Üniversitesi Bilgi Güvenliği Topluluğu (Information Security Society), günümüzde ülkemizin ve dünyanın en çok ihtiyaç  duyduğu ve geleceğin en önemli alanlarından biri olan Siber Güvenlikte, Üniversitemiz öğrencilerinin ve ülkemizdeki ilgili kişilerin faydalanabileceği seminerler, dersler, konferanslar vb. etkinlikler düzenlemeyi hedeflemektedir. Bu sayede de ülkemizdeki siber güvenlikteki eleman açığının kapanmasına yardımcı olabilmek için herkesin bu alanda güncel kalabileceği bir platform oluşturup ileride bu alanda çalışmak isteyen öğrencilere yol göstererek kendilerini geliştirme imkanı vermeyi amaçlamaktadır.