ISN Çankaya Topluluğu (International Student Network), öğrenci değişim programlarıyla Çankaya Üniversitesi’nden diğer üniversitelere giden ve diğer üniversitelerden Çankaya Üniversitesi’ne gelen öğrencilerin ihtiyaçlarıyla ilgilenmek ve onlara yardımcı olmak, topluluk bünyesindeki öğrencilerin vatandaşlık ve gönüllülük başta olmak üzere sosyal ve kültürel değerler kazanmalarına katkıda bulunmak, öğrencileri değişim programları için teşvik etmek ve öğrencilerin bu programlarla ilgili güncel ve doğru bilgilere ulaşmalarını sağlamak, değişim programlarına katılmak isteyen öğrencilere rehberlik etmek, Üniversitemizin ulusal ve uluslararası platformlardaki popülaritesini arttırmak için kurulmuştur.

İletişim ve Yönetim Bilgileri

Akademik Danışman