Tarihî ve Edebî Açıdan İstiklâl Marşı ve Mehmet Akif Ersoy

Tarihi ve Edebi Açıdan İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy etkinliğimize 350 izleyici büyük ilgi gösterdi. Rektörümüz Prof. Dr. Can Çoğun etkinliğe katılarak “Türkiye Cumhuriyeti olarak yüzyıllarca İstiklal Marşımızı hür ve başımız dik olarak okumayı temenni ediyor, tüm katılımcılarımıza bu onurlu günde saygı ve sevgilerimi iletiyorum. Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’a rahmet diliyor ve böyle büyük bir şaire sahip olmaktan gurur duyuyorum. Hür, demokratik ve laik Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e de bu vesileyle şükranlarımı sunuyorum.” düşüncelerini paylaştı.