Kişisel Gelişim ve Kariyer Haftası “Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı ve Bağlı Ortaklıklarda Kariyer İmkanları”

Kişisel Gelişim ve Kariyer Haftası’nın ikinci oturumunda Üniversitemizin konuğu Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı Basın, Tanıtım ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Kemal Karababa ve TSKGV bağlı ortaklıkların temsilcileri idi. Saat 14.00’de, Merkez Kampüs Kongre ve Kültür Merkezi’nde yüz yüze ve eş zamanlı şekilde online olarak “TSKGV ve Bağlı Ortaklıklarda Kariyer İmkanları” adlı konferans düzenlendi. Öğrencilerimiz etkinlik kapsamında Kongre ve Kültür Merkezi fuaye alanında açılan Aselsan, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii, Roketsan, Havelsan, İşbir ve Aspilsan stantlarını ziyaret edip özgeçmişlerini bıraktı. Etkinliğimize ilgi gösteren 355 katılımcımıza teşekkür ederiz.