Kişisel Gelişim ve Kariyer Günleri, “Sürdürülebilirliğe Adanmış Bir Yaşam”

Kişisel Gelişim ve Kariyer Günleri’nin ikinci günü olan 23 Mart 2021 Salı gününde saat 13.00’da düzenlenen “Sürdürülebilirliğe Adanmış Bir Yaşam” oturumunda EkoRE CEO’su, sosyal girişimci ve genç iş insanı H. Serhan SÜZER Çankaya Üniversitemizin konuğu oldu. Katılımcılardan büyük ilgi gören ve çok sayıda soru alan oturumda Süzer yenilenebilir enerji sektörü, sürdürülebilirlik ve insani yardım alanlarında yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Yenilenebilir enerji alanında fark yaratabilecek bir inovasyon potansiyeli bulunduğuna dikkat çeken Serhan Süzer gençlere çok çalışmalarını tavsiye etti; “Hangi iş alanına yönelirseniz yönelin, en önemlisi ‘iyi insan’ olmaktır” dedi. Etkinliğimize ilgi gösteren 419 katılımcımıza teşekkür ederiz.