Kişisel Gelişim ve Kariyer Günleri, “Kendini Yurt Dışına Tanıt”

Çankaya Üniversitemiz, “Büyük Düş’ün, Gerçek Olsun” temasıyla düzenlenen Kişisel Gelişim ve Kariyer Günleri kapsamında 25 Mart 2021 Perşembe günü ilk olarak saat 11.00’da İnsan Kaynakları Yöneticisi Mehmet Çelik’i ağırladı. “Kendini Yurt Dışına Tanıt” adlı konferansta uzun yıllar Almanya ve Dubai’de uluslararası şirketlerin insan kaynakları departmanlarında yöneticilik yapan Çelik, yurt dışında kariyer ve eğitim hedefleyen öğrencilere rehberlik etti. Çelik, uluslararası şirketlere başvuruda bulunmaya yönelik profesyonel CV hazırlama yöntemleri konusunda katılımcılarla bilgi ve deneyimlerini paylaştı. Sunumunda “İnsan Kaynakları Yöneticileri CV’nizi maksimum 10-15 saniyede sizin inceler. Bu sürede dikkat çekmek için neler yapmalısınız?” sorusunun yanıtını veren Çelik ABD, İngiltere ve Avrupa’daki şirketlere başvurularda farklı CV türleri kullanıldığını söyledi. Etkinliğimize ilgi gösteren 527 katılımcımıza teşekkür ederiz.