Kişisel Gelişim ve Kariyer Günleri, “Kendimize Ayna Tutalım, İletişim Şeklimize Bakalım”

“Büyük Düş’ün, Gerçek Olsun” temalı Kişisel Gelişim ve Kariyer Günleri’nin son günü olan 26 Mart 2021 Cuma günü üçüncü oturum saat 15.00’da TÜSİAV İnsan Kaynakları Platformu Başkanı, Eğitmen ve Öğrenci Koçu Ahu Tüzün Demirdamar’ın katılımıyla gerçekleştirildi. “Kendimize Ayna Tutalım, İletişim Şeklimize Bakalım” adlı oturumda Demirdamar etkili iletişim ve beden dili konusunda bir konferans verdi. Başarılı kariyere giden yolda insan ilişkileri, kişisel gelişim ve etkili iletişimin önemini vurgulayan Ahu Tüzün Demirdamar “Etkili iletişimin birinci ve en önemli kuralı dinlemektir. Böylece karşıdaki kişinin anlattıklarını ve anlatamadıklarını kavrarsınız. İkinci sıradaki en önemli konu ise soru sormaktır. Anlamadığınız her şeyi düzgün bir dille sorun; soru sormaktan çekinmeyin” sözleriyle katılımcılara tavsiyelerde bulundu. Etkinliğimize ilgi gösteren 443 katılımcımıza teşekkür ederiz.