Kişisel Gelişim ve Kariyer Günleri, “Kariyerin Bağ’ları”

Kişisel Gelişim ve Kariyer Günleri’nin ikinci günü olan 23 Mart 2021 Salı gününün üçüncü oturumunda Üniversitemizin konuğu Ankara Reklamcılar Derneği Başkanı Bora Hızal’dı. Saat 15.00’da başlayan “Kariyerin Bağ’ları” adlı oturumda Hızal, iletişim ve reklamcılık alanında başarılı bir kariyere uzanan yolun ‘bağ kurmak’tan geçtiğini belirterek, çalışmaları sırasında kimlerle ve nelerle bağlar kurduğunu örneklerle anlattı. Ankaralı bir reklamcı olarak oturumuna “Ankara’nın Bağları” türküsüne çağrışımla “Kariyerin Bağ’ları” adını veren Hızal’ın sunumu genç iletişimcilerden büyük ilgi gördü. Etkinliğimize ilgi gösteren 492 katılımcımıza teşekkür ederiz.