Kişisel Gelişim ve Kariyer Günleri, “Kariyer Yolculuğunda STM Seninle”

“Büyük Düş’ün, Gerçek Olsun” teması ile gerçekleştirilen Çankaya Üniversitesi Kişisel Gelişim ve Kariyer Günleri’nin bu yılki ilk oturumunun konuğu, savunma sanayii alanında faaliyet gösteren Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret A.Ş. (STM) idi. 22 Mart 2021 Pazartesi günü saat 11.00’da, STM Kıdemli İnsan Kaynakları Uzmanı Özge Aygan Yalçınkaya, İnsan Kaynakları Uzmanı Nihal Tanılkan ve İnsan Kaynakları Uzman Yardımcısı Dilşah Irmak, “Kariyer Yolculuğunda STM Seninle” adlı konferans ile katılımcılarla buluştu.
Mühendislik, teknoloji ve güvenlik projeleri ile dikkat çeken firmanın insan kaynakları yetkilileri STM’nin staj ve istihdam potansiyeli taşıyan tüm departmanlarına ilişkin bilgiler vererek katılımcılardan gelen soruları yanıtladı. Etkinliğimize ilgi gösteren 464 katılımcımıza teşekkür ederiz.