Kişisel Gelişim ve Kariyer Günleri, “Kariyer.net ile Kariyerine İlk Adım”

Kişisel Gelişim ve Kariyer Günleri’nin üçüncü günü olan 24 Mart 2021 Çarşamba gününde saat 11.00’da düzenlenen “Kariyer.Net ile Kariyerine Yön Ver” oturumu büyük ilgi gördü. Oturumda Kariyer.Net Kariyer Danışmanı Tuba Karadağ İyiokur katılımcılara fark yaratan özgeçmiş ve ön yazı hazırlamanın, insan kaynakları profesyonellerinin kısa listelerine girebilmenin püf noktalarını anlattı. Bir stajyer ilanı için bile ortalama 3000 kişinin başvuru yaptığını söyleyen İyiokur “Bu nedenle çok donanımlı olmanız gerekiyor. Staj yapamadıysanız, öğrenci topluluklarında, sivil toplum kuruluşlarında çalışabilirsiniz” sözleriyle sosyal sermaye ve iş deneyiminin önemini vurguladı. Etkinliğimize ilgi gösteren 423 katılımcımıza teşekkür ederiz.