Kişisel Gelişim ve Kariyer Günleri, “İşbir Yatak Marka Hikayesi ve Kariyer Adımları”

Kişisel Gelişim ve Kariyer Günleri’nin üçüncü günü olan 24 Mart 2021 Çarşamba günü saat 15.00’da İşbir Yatak Genel Müdürü Ahmet Tokeri ve İşbir Sünger İnsan Kaynakları Uzmanı Gizem Göçmen Çankaya Üniversitemizin konuğu oldu. “İşbir Yatak Marka Hikayesi ve Kariyer Adımları” oturumunda Tokeri, firmanın markalaşma ve başarı hikayesini katılımcılarla paylaştı; Göçmen ise yönetim, tasarım, üretim, pazarlama, kurumsal iletişim ve hukuk gibi departmanları olan firmanın istihdam potansiyeli hakkında bilgiler verdi. Soru cevaplarla çok renkli geçen etkinlikte katılımcılara yöneltilen soruya yanıt verenler arasında yapılan çekilişte 10 kişi Ahmet Tokeri’nin “Değişiyorum” ve “Hadi Beni İkna Et” kitaplarını kazandı. Etkinliğimize ilgi gösteren 363 katılımcımıza teşekkür ederiz.