Kişisel Gelişim ve Kariyer Günleri, “İş Dünyası Sizden Ne Bekler?”

“İş Dünyası Sizden Ne Bekler?” Bu soruyu 20 yıldan uzun süredir insan kaynakları alanında görev yapan Bilkent Holding Kurumsal Gelişim ve İnsan Kaynakları Koordinatörü Cem Ağın’a sorduk. Kişisel Gelişim ve Kariyer Günlerimizin ilk gün konuklarından olan Cem Ağın saat 15.00’da başlayan ve büyük ilgi gören konferansında farklı sektörlerde faaliyet gösteren Holding bünyesinde işe alım süreçlerini nasıl yapılandırdıklarına ilişkin bilgiler verdi. Geleceğin iş alanları ve 21. yüzyıl yetkinliklerine de değinen Ağın gençlerle, kendilerini geliştirmeleri, öğrencilik yıllarında mutlaka staj yapmaları, yüksek lisansa önem vermeleri ve duygusal zekayı geliştirecek sosyal beceriler edinmeleri önerilerini paylaştı. Etkinliğimize ilgi gösteren 542 katılımcımıza teşekkür ederiz.