Kişisel Gelişim ve Kariyer Günleri, “Bir Ömür Genç Girişimci Olmak”

“Büyük Düş’ün, Gerçek Olsun” temalı Çankaya Üniversitesi Kişisel Gelişim ve Kariyer Günleri’nin ikinci gün oturumları da hızlı başladı. 23 Mart 2021 Salı günü saat 11.00’da başlayan ilk oturumun konuğu Nilda Grup Kurucusu, Chocobons Waffle Kurucu Ortağı ve Mezunumuz Banu Kurtaran oldu. “Bir Ömür Genç Girişimci Olmak” adlı konferansta öğrencilerimiz, mezunlarımız ve kariyerine yön vermek isteyen takipçilerimizle buluşan Kurtaran markalarının varoluş hikayelerini anlatarak gençlere şartları doğru değerlendirmeleri ve risk almaktan korkmamalarını tavsiye etti. Aynı yollardan ve aynı sıralardan geçmiş bir mezunumuz olarak İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm bölümlerimizden öğrenciler için başarılı bir rol model olan Kurtaran, gençlerden gelen soruları da yanıtladı. Etkinliğimize ilgi gösteren 470 katılımcımıza teşekkür ederiz.