Kişisel Gelişim ve Kariyer Günleri, “Bir Mühendisin Başarı Öyküsü: HİDROMEK”

Kişisel Gelişim ve Kariyer Günleri’nin ilk gün oturumlarının sonuncusu 22 Mart 2021 Pazartesi günü saat 17.00’da gerçekleştirilen “Bir mühendisin başarı öyküsü: HİDROMEK” konferansıydı. HİDROMEK Kazıcı Yükleyici ve Lastikli Yükleyici Mühendislik Müdürü Ferhan Fıçıcı’nın konuk olduğu oturumda Türkiye ve Dünya’nın en büyük iş makinesi üreticilerinden HİDROMEK tanıtılarak şirketin işe alım süreçleri hakkında bilgi verildi. Fıçıcı, Üniversitemizle yakın iş birliği içinde olan ve mezunlarımızın en fazla istihdam edildiği şirketlerin başında gelen HİDROMEK yetkililerinin işe alımda en çok, kişinin kendini yetiştirmiş, öğrenmeye hevesli, yaratıcı, yeniliğe açık olmasına dikkat edildiğini belirtti. Fıçıcı birden fazla yabancı dil öğrenmenin önemine vurgu yaptı. Etkinliğimize ilgi gösteren 529 katılımcımıza teşekkür ederiz.