Kişisel Gelişim ve Kariyer Günleri, “ASELSAN’da Yaşam”

Kişisel Gelişim ve Kariyer Günleri’nin dördüncü gün son oturumunda Çankaya Üniversitemizin konuğu Aselsan İşe Alım Müdürü Müge Kaltalı oldu. 25 Mart 2021 Perşembe günü saat 17.00’de gerçekleştirilen “Aselsan’da Yaşam” oturumunda Kaltalı genel bilgilendirme ve kurum tanıtımının yanı sıra iş ve kariyer olanakları konularında katılımcılardan gelen soruları da yanıtladı. Türk Savunma Sanayiinin en büyük markası olan Ankara Merkezli firmanın insan kaynakları oturumu, mühendislik başta olmak üzere farklı fakültelerimizden öğrencilerimizden ve izleyicilerden büyük ilgi gördü. Etkinliğimize ilgi gösteren 457 katılımcımıza teşekkür ederiz.