COVID-19 Uyku Hijyenimizi Enfekte Etmesin

Coronavirüs döneminde değişen uyku alışkanlıkları sağlığımızı nasıl etkiliyor? “Uzaktan Hayata Dokun” etkinlikleri kapsamında Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Uyku Tıbbı Uzmanı Prof. Dr. Hikmet YILMAZ, 13 Mayıs 2020 Çarşamba günü ‘COVID-19 Uyku Hijyenimizi Enfekte Etmesin’ adlı online konferansı ile Çankaya Üniversitemizin konuğu oldu. Uyku neden önemli, sirkadiyen ritmi değiştirmek ne gibi sorunlara yol açar, ne zaman uyumalı-ne zaman uyanmalı-kimler ne kadar uyumalı, uyku akademik başarıyı nasıl etkiler, uyku bozuklukları nelerdir? Tüm bu soruları bizler için yanıtlayan Prof. Dr. Hikmet YILMAZ’a çok teşekkür ediyoruz.