Bahar Şenliği

Üniversitemiz Bahar Şenliği 3 Haziran 2022 Cuma günü Merkez Kampüs’te Rektörlük binası önündeki çim alanda gerçekleştirildi. “Alper Kaya Yeşildağ” ve “Fresh!” grupları ile öğrencimiz “DJ Efekan Ünal”‘ın sahne aldığı şenlikte, öğrenci topluluklarımız da stant açtı. Öğrenci topluluk ve gruplarının performanslarını sergilediği coşkulu organizasyonda bu yıl ilk kez Bee Zone Ödül Töreni de gerçekleştirildi. Bee Zone Öğrenci Toplulukları Ödül Töreninde başarılı çalışmaları ödüle değer görülen topluluklar plaketlerini Rektörümüz Prof. Dr. Can Çoğun ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Müfit Gülgeç’in elinden aldı.